Followers

Sunday, 14 October 2012

Mini Cooper...


yeeehhh..sy dapat mini cooper 2 biji...hak3..kaya nya sy..hehe
x dapat mini cooper btul,bantal pun jadi la kn..hihihi..

ni order dari student nurse kt sabah yg amat meminati mini cooper..
so sy buat la dengan penuh kepayahan...so tadaa..jadi la cam ni..ok la jgk kn..hehe..(puji diri sndr ni)

ada sapa2 yg berminat lg x?kot2 nk buat bantal kete ferrari ke plak..hehe






Thursday, 11 October 2012

Couple Pillow

salam semua..
dah lama xupdate blog ni..hehe..lately sgt2 la bz..huhu
macam mana la ye nk jd kn blogging ni sbgai aktiviti wajib setiap hari..
seronok gak tgk blogger2 lain hari2 update blog diorg..
klu tgk blog sndr..hmm..berabuk penuh ngan sesawang spider..hihi..
hari ni nk share a few design couple pillow..
ni skit je tau designnya..klu nk cuci mata lebih lagi bleh la lawat fb page sy ye..Atieyah Creative Collection

nnt esk2(xthu bila la ni..hehe)..update lg design2 lain ye..
daaaa...