Followers

Saturday, 28 January 2012

Burung Marah aka ANGRY BIRD

Morning...
Sy masih dalam mood bercuti..hehe
Cerita pasal burung marah aka ANGRY BIRD..nape la burung ni femes sgt ek..dh la pemarah tp ramai plak org yg suka..pelik kn..hihihi..
ni ada beberapa koleksi craft angry bird yg sy buat..ada bantal,keychain..jom layanzzzz........



























kat belakang bleh letak nama ok...



















so,if ada yg berminat bleh order k..boleh je request untuk burung marah warna lain..
ok TQ,bye..

Bantal 
Size : 14' inci X 14' inci
Harga : RM20
Keychain
Size besar : RM4.50
Size kecik : RM2.50
                                                                     

Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : atieyahcreative@gmail.com :: 

Wednesday, 18 January 2012

Car Charm

Salam..
hari ni xnak cerita bnyk..just nk letak gambar je..hihihi




















ni car charm yg sy buat untuk bg present kt kawan kawin..
pengantin suka sgt sbb dpt hadiah handmade kn..hehe



















ni plak cik nor suhadah yg order..warna merah+hitam+putih

if ada yg berminat,boleh la order ye..boleh request nk warna apa2 pun..
ok TQ,bye..

Material : Felt + Ribbon
Harga    : RM15

Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : atieyahcreative@gmail.com :: 

Thursday, 12 January 2012

Key Chain Catalyst

Salam..
Happy thursday..hehe..
Hari ni nk cerita pasal keychain la plak..asyik cerita pasal bantal je kn..















Keychain ni diorder oleh kawan sy..ANIS..dia ni dealer produk catalyst.
CATALYST??apa tu..haa,klu nk thu lebih lanjut boleh la visit blog dia disini. kat situ nnt boleh la tahu dengan lebih lanjut tentang pelbagai jenis produk catalyst ni..kalu beli ngan dia,mst dapat murah-murah nya..hihihi


















Dia suruh buat keychain sebijik cam keychain bunga catalyst yang dia dapat tu..tp konfem la xkan dapat sebijik sama cam tu kan sbb sy guna kain felt..keychain yg dia dapat tu diperbuat dari kayu..tapi sekali pandang,mavam sama la jugak kan..kira ok la tu kan..hehehe
Kat bahagian belakang,sy jahit nama catalyst..















Dia order keychain ni untuk diberi kepada customer dia..so,apa lagi visit la blog dia n beli barang catalyst bnyk2,nnt dapat la keychain ni sbg free gift..
















Sebahagian keychain yg dah siap n dah di pack comel2 pun..hihi


So,kepada anda2 semua yg ada business sendiri & berniat untuk menghargai pelanggan anda dengan memberi free gift kat diorg,boleh la order ngan sy..request je nk design cam ne..Insyaallah sy penuhi permintaan anda..
Ok,bye..TQ


Material : Felt,Button,Fiber
Harga    : RM3.00/unit (kalu order bnyk2 harga boleh kurang lg)



Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : redrodescraft@gmail.com :: 

Monday, 9 January 2012

Bantal Baby plak..

Salam..
1st entry td dah cerita pasal bantal,yang ni pun nk crt pasal bantal lg..hehe
Tp yg ni lain..Ni bantal untuk baby..bukan bantal bucuk dah..



















Ha..ni la set bantal baby yg sy buat..comel kan??(hihi..xmalu puji diri sndr)
Bantal ni sy buat menggunakan kain flannel jgk. Plain flannel + printed flannel..Dalam nya disumbat fiber.Memang sesuai untuk baby la sbb xkeras pun.Gebu2 gitu..hehe
















Set bantal baby ni adalah kepunyaan IZZ HAFIY..mmg dah terang-terangkn nama dia tertampal kt bantal tu..hehe.ni sy buat sbg present kt my bff yg baru bersalin bulan Nov hari 2..

So,sapa2 yang berminat nk dapatkan bantal cam ni untuk bg present kt anak kawan or untuk ank sendiri boleh la tempah ngan sy..boleh customize nk deco apa kt bantal tu..murah je ok..RM35/set..
ha,murah kn..mana nk dapat ngan harga murah cam tu kat kedai lain..tp ngan sy boleh..hehehe..
ok,TQ..Bye

Material : Flannel
Harga    : RM35/set



Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : atieyahcreative@gmail.com :: 

Bantal Bucuk

Salam..
jumpa lagi kita ye..hehehe..
ni nk cerita pasal hasil craft yg pertama sy buat...bantal bucuk2 gitu..


Bantal bucuk ni menggunakan kain flannel yg gebu punya ah..mmg sesuai utk buat peluk la..
yang huruf2 2 sudah semestinya la menggunakan kain felt..
MKA??apa maksudnya ek..hehehe..MKA=nama seseorg..hihihi
Dia tempah bantal untuk dijadikan bantal bucuk time kua outstation..untuk wat tido dalam kete katanya..

Disebabkan angry bird ni tersangat la femes dikala ini,so sy pun nk tambahkan lg kefemesan nya ngan letak kat bantal MKA ni..comel jgk kn??hihihi




Jom kita zoom skit..Handstitch ok !!..mula2 jahit nmpk la burok skit kn..hehe..tp sekarang dah pakar dah..
So,if ada sapa2 yg berminat nk dapatkan bantal cam ni,bleh la order ye..
ok TQ..bye

Size: 16' inci x 12' inci
Material : Flannel & Felt


Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : atieyahcreative@gmail.com :: 

Friday, 6 January 2012

Selamat Datang !!!!


WELCOME!!
to all my friends and peminat craft diluar sana..selamat datang ke Atieyah Creative Collection..sy ni budak baru belajar dlm dunia craft ni..ada la skit2 hasil craft yg sy buat..nnt sy update kt next entry ye...stay tune..hehehe..
if ada yg berminat ngan hasil kerja sy,boleh la tempah ngan sy..i really love to do crafting..
InsyaALLAH sy akn bg hasil yg terbaik punya la..hihihi..


Apa-apa pun salam perkenalan dr Atieyah Creative Collection...
hope anda x jemu utk visit my blog..TQ..MMMMMUAAAHHHH...

Order Form



Name:




Delivery Address :




Phone Number :




Email Address:




Blog Address-for blog walking




Detail of Item Order :




Payment Method :

Maybank

Cimb Bank

Bank Islam





Click here to put a form like this on your site.


Sekiranya anda mempunyai design dan idea sendiri, sila taip
 "design sendiri" dalam kotak pesanan di atas.
Nanti sila hantar draft pesanan anda ke atieyahcreative@gmail.com

Pembayaran sepenuhnya perlu dibuat sebelum tempahan dihantar.

Penghantaran dibuat melalui Pos Exspress atau Pos Laju.
Kos penghantaran adalah antara RM6-RM20 bergantung kepada kuantiti dan kawasan. 


Bagi anda yang berada disekitar (CHERAS<KAJANG<BANGI) penghantaran adalah secara cash on delivery (COD)