Followers

Monday, 17 February 2014

Pillow Size Besar..

Lamanya xupdate blog..huhu..even lama xupdate tp alhamdulillah ada jgk yg visit blog ni n make order with me..terhayuu sgt..

Tak tahu nk crt apa dah..biar gambar je la yg berbicara..hihi



Size bantal 17x22 inci..mmg bleh buat tdo la..
sepanjang berkecimpung dlm dunia craf ni..ini lah kali pertama kena buat tulisan yg paling panjang..memang "bercinta" la nk siapkn..hehe..tp bila dh siap mmg puas hati ah..

if berminat just whatsapp me ok..no fon dh lama tertera kt atas nunnnn..hehe

Thursday, 30 May 2013

Update bantal lg..hehe..

Salam..alhmdulillah hari ni settle beberapa order..skrg sibuk skit sbb kn jga budak kecik yg tgh membesar..hihi..nnt next entry la crt pasal bdk tecik ni..hihi..
Hri ni smpat gak settlekn beberapa order..cam biasa design boboiboy masih mendpt smbutan..yeeehaaa..nnt nk wat upin ipin la plak..tp xde org prnh tempah pun lg design upin ipin ni...anyone??..hehe..
Sapa2 nk cuci2 mata ngan design bantal comey2 bleh singgah kt page sy ye..kt sini mmg lmbt update la skit..asyik bersawang je..hehe..
Daaa..

Sunday, 26 May 2013

Blog bersawang..huk3..

Salam u allsss..alahai lamanya xupdate blog..huhu..bkn xbekersempatan tp xbrapa reti nak menulis sbnrnya..hehe..

Alhamdulillah..walaupun blog xberupdate tp msh ada yg sudi melawat blog sy yg xseberapa ni..huhu..n lg2 terharu bila ada customer yg order bantal dr sy bila tertgk design2 kt sini..terima ksh semua yg support..

Skrg nk paksa diri jgk wat2 rajin update blog la..hihi..

Thursday, 21 February 2013

Watak Kartun..


Salam u alls...
alahai lamanya xupdate blog..huhu..
1st nk ucap terima kasih  bnyk2 kpd blogger2 lain yg sudi melawat blog sy yang x seberapa ni..
even dh lama xupdate, tp masih ada yg sudi dtg melawat kn..hehehe..

xsempat nk update blog sbb sibuk dok siapkn tempahan..kononnya la kn ..hihihi
bila la nk jd rajin ni supaya dpt update blog hari-hari..bia la xde org follow pun..syok sndr je la..

ok xyah dok merapu panjang2..nk share beberapa gambar design baru ok..
watak kartun plak ye..apalagi jom cuci mata..



xmenjadi sgt watak boboi boy n yaya ni..tp ok la kn..xde la teruk sgt kn..hehe..


masa kecik2 dulu watak barney & friends ni femes kn..tp bila tny budak skrg, ada yg xknal kn..sapa2 yg umhnya ada astro maybe akan kenal la sbb mst ada tayang kt disney channel kn (xpasti sgt sbb umh sndr xde astro..huhu). Dulu kt TV1 ada tayang kartun ni..skrg dh xde..


watak mikey mouse yg xlapuk ditelan zaman..hehe..


Hello Kitty yg comey..

ada lg beberapa design watak kartun ni tp gmbr bnyk kt fb page la..kt blog ni letak skit2 je la xlarat nk karang cerita panjang2..hehe..
nnt senang-senang jenguk la fb page sy ye..link ada kt tepi sebelah kanan..:)

ok daaa..

Sunday, 14 October 2012

Mini Cooper...


yeeehhh..sy dapat mini cooper 2 biji...hak3..kaya nya sy..hehe
x dapat mini cooper btul,bantal pun jadi la kn..hihihi..

ni order dari student nurse kt sabah yg amat meminati mini cooper..
so sy buat la dengan penuh kepayahan...so tadaa..jadi la cam ni..ok la jgk kn..hehe..(puji diri sndr ni)

ada sapa2 yg berminat lg x?kot2 nk buat bantal kete ferrari ke plak..hehe






Thursday, 11 October 2012

Couple Pillow

salam semua..
dah lama xupdate blog ni..hehe..lately sgt2 la bz..huhu
macam mana la ye nk jd kn blogging ni sbgai aktiviti wajib setiap hari..
seronok gak tgk blogger2 lain hari2 update blog diorg..
klu tgk blog sndr..hmm..berabuk penuh ngan sesawang spider..hihi..
hari ni nk share a few design couple pillow..
ni skit je tau designnya..klu nk cuci mata lebih lagi bleh la lawat fb page sy ye..Atieyah Creative Collection

nnt esk2(xthu bila la ni..hehe)..update lg design2 lain ye..
daaaa...







Monday, 30 July 2012

Wedding Pillow

Salam u alls...
hari ni kita bercerita pasal wedding pillow plak ye..customize wedding pillow ni diorder oleh beberapa customer sy untuk dijadikan hadiah kawin n ada jugak sbg koleksi peribadi..
kadang2 2 pening jugak kan dok pk nk bg hadiah apa kt kawan or sedara kita yg kawin..
tambah2 plak kita ni yg jenis budget kn u alls..lg la pening kn..hehe..
nk bg hadiah yg vavavom tp nk murah pulak..mana la nk dapat dek non oii..

ha,tapi kat sini,sy bg idea kt korang la kan..hadiah kawin yg super duper cute n bajet..hehe
wedding pillow ni 100% handmede ok..
kalu u alls dapat hadiah cam ni mesti u alls teruja kn..dah la hadiah handmade gitu,design plak special n cute2 je..ada tulis nama korang n pasangan plak kn..konfem org lain xleh nk curi kan...hehe
pastu plak kan,bantal ni bleh jgk dijadikan props untuk ambik gambar wedding outdoor korang..
konfem gambar wedding korang tambah2 gojes gitu..hek3...

layanzz..beberapa design ni ye..








agak2 ada yg berminat x?hehe..
k bye..