Followers

Thursday, 21 February 2013

Watak Kartun..


Salam u alls...
alahai lamanya xupdate blog..huhu..
1st nk ucap terima kasih  bnyk2 kpd blogger2 lain yg sudi melawat blog sy yang x seberapa ni..
even dh lama xupdate, tp masih ada yg sudi dtg melawat kn..hehehe..

xsempat nk update blog sbb sibuk dok siapkn tempahan..kononnya la kn ..hihihi
bila la nk jd rajin ni supaya dpt update blog hari-hari..bia la xde org follow pun..syok sndr je la..

ok xyah dok merapu panjang2..nk share beberapa gambar design baru ok..
watak kartun plak ye..apalagi jom cuci mata..



xmenjadi sgt watak boboi boy n yaya ni..tp ok la kn..xde la teruk sgt kn..hehe..


masa kecik2 dulu watak barney & friends ni femes kn..tp bila tny budak skrg, ada yg xknal kn..sapa2 yg umhnya ada astro maybe akan kenal la sbb mst ada tayang kt disney channel kn (xpasti sgt sbb umh sndr xde astro..huhu). Dulu kt TV1 ada tayang kartun ni..skrg dh xde..


watak mikey mouse yg xlapuk ditelan zaman..hehe..


Hello Kitty yg comey..

ada lg beberapa design watak kartun ni tp gmbr bnyk kt fb page la..kt blog ni letak skit2 je la xlarat nk karang cerita panjang2..hehe..
nnt senang-senang jenguk la fb page sy ye..link ada kt tepi sebelah kanan..:)

ok daaa..

No comments:

Post a Comment