Followers

Thursday, 30 May 2013

Update bantal lg..hehe..

Salam..alhmdulillah hari ni settle beberapa order..skrg sibuk skit sbb kn jga budak kecik yg tgh membesar..hihi..nnt next entry la crt pasal bdk tecik ni..hihi..
Hri ni smpat gak settlekn beberapa order..cam biasa design boboiboy masih mendpt smbutan..yeeehaaa..nnt nk wat upin ipin la plak..tp xde org prnh tempah pun lg design upin ipin ni...anyone??..hehe..
Sapa2 nk cuci2 mata ngan design bantal comey2 bleh singgah kt page sy ye..kt sini mmg lmbt update la skit..asyik bersawang je..hehe..
Daaa..

Sunday, 26 May 2013

Blog bersawang..huk3..

Salam u allsss..alahai lamanya xupdate blog..huhu..bkn xbekersempatan tp xbrapa reti nak menulis sbnrnya..hehe..

Alhamdulillah..walaupun blog xberupdate tp msh ada yg sudi melawat blog sy yg xseberapa ni..huhu..n lg2 terharu bila ada customer yg order bantal dr sy bila tertgk design2 kt sini..terima ksh semua yg support..

Skrg nk paksa diri jgk wat2 rajin update blog la..hihi..

Thursday, 21 February 2013

Watak Kartun..


Salam u alls...
alahai lamanya xupdate blog..huhu..
1st nk ucap terima kasih  bnyk2 kpd blogger2 lain yg sudi melawat blog sy yang x seberapa ni..
even dh lama xupdate, tp masih ada yg sudi dtg melawat kn..hehehe..

xsempat nk update blog sbb sibuk dok siapkn tempahan..kononnya la kn ..hihihi
bila la nk jd rajin ni supaya dpt update blog hari-hari..bia la xde org follow pun..syok sndr je la..

ok xyah dok merapu panjang2..nk share beberapa gambar design baru ok..
watak kartun plak ye..apalagi jom cuci mata..



xmenjadi sgt watak boboi boy n yaya ni..tp ok la kn..xde la teruk sgt kn..hehe..


masa kecik2 dulu watak barney & friends ni femes kn..tp bila tny budak skrg, ada yg xknal kn..sapa2 yg umhnya ada astro maybe akan kenal la sbb mst ada tayang kt disney channel kn (xpasti sgt sbb umh sndr xde astro..huhu). Dulu kt TV1 ada tayang kartun ni..skrg dh xde..


watak mikey mouse yg xlapuk ditelan zaman..hehe..


Hello Kitty yg comey..

ada lg beberapa design watak kartun ni tp gmbr bnyk kt fb page la..kt blog ni letak skit2 je la xlarat nk karang cerita panjang2..hehe..
nnt senang-senang jenguk la fb page sy ye..link ada kt tepi sebelah kanan..:)

ok daaa..