Followers

Monday, 30 July 2012

Wedding Pillow

Salam u alls...
hari ni kita bercerita pasal wedding pillow plak ye..customize wedding pillow ni diorder oleh beberapa customer sy untuk dijadikan hadiah kawin n ada jugak sbg koleksi peribadi..
kadang2 2 pening jugak kan dok pk nk bg hadiah apa kt kawan or sedara kita yg kawin..
tambah2 plak kita ni yg jenis budget kn u alls..lg la pening kn..hehe..
nk bg hadiah yg vavavom tp nk murah pulak..mana la nk dapat dek non oii..

ha,tapi kat sini,sy bg idea kt korang la kan..hadiah kawin yg super duper cute n bajet..hehe
wedding pillow ni 100% handmede ok..
kalu u alls dapat hadiah cam ni mesti u alls teruja kn..dah la hadiah handmade gitu,design plak special n cute2 je..ada tulis nama korang n pasangan plak kn..konfem org lain xleh nk curi kan...hehe
pastu plak kan,bantal ni bleh jgk dijadikan props untuk ambik gambar wedding outdoor korang..
konfem gambar wedding korang tambah2 gojes gitu..hek3...

layanzz..beberapa design ni ye..








agak2 ada yg berminat x?hehe..
k bye..

Friday, 27 July 2012

Adik Beradik Angry Bird..

Salam u alls..
selamat berpuasa semua..hr ni dh hr ke-7 kita berpuasa kn..cepat je masa berlalu..
orang lain sibuk dok post pasal makanan utk juadah bukak puasa,sy plak asyik menjahit n ngan 
bantal je..hehe..sy ni xpandai masak..,oppss..kantoi..hihihi..sy pandai menjahit je..xpe la kan,bakat n kelebihan masing2 kan..tp xde la samapi xreti masak lgsg tau..reti la jgk,cuma xbrapa minat sgt..
lbh minat menjahit..hehe
alahai,panjang la plak melalut bulan2 pose ni..ahaks..
post kali ni nk crt pasal ANGRY BIRD lagiiiiiii...hehehe


Ni la 5 sadik beradik angry bird yg femes tu kan..
comey2 jgk benda alah ni kn bia la muka asyik masam je..hihihi

inspirasi dr gambar pakcik google ni,diriku ini telah transform kn burung marah ni menjadi bantal comey.. 
yeeeehhhhh....comey ke?hehe
semua bantal ni diorder oleh KAK FAUZIELA dr MIROS untuk anak2 dia n ank sdrnya..
kalu xde org yg request,xde nya sy rajin nk buat benda alah ni ...hihihi


nama saya SANG KUNING


 nama kami plak SANG HITAM dan SANG MERAH


nama saya pulak SANG BIRU


kami adalah adik beradik BURUNG MARAH..keh3..
eh SANG MERAH malu la plak nk beratur sama2..hehe


kat bahagian belakang boleh letak nama tau..nama sebenar,yg td tu nama samaran je..hehe

TQ kak fauziela sebab sudi order..nnt order SANG PUTIH plak ye..
baru la cukup korum adik beradiknya..hehe..