Followers

Monday, 30 July 2012

Wedding Pillow

Salam u alls...
hari ni kita bercerita pasal wedding pillow plak ye..customize wedding pillow ni diorder oleh beberapa customer sy untuk dijadikan hadiah kawin n ada jugak sbg koleksi peribadi..
kadang2 2 pening jugak kan dok pk nk bg hadiah apa kt kawan or sedara kita yg kawin..
tambah2 plak kita ni yg jenis budget kn u alls..lg la pening kn..hehe..
nk bg hadiah yg vavavom tp nk murah pulak..mana la nk dapat dek non oii..

ha,tapi kat sini,sy bg idea kt korang la kan..hadiah kawin yg super duper cute n bajet..hehe
wedding pillow ni 100% handmede ok..
kalu u alls dapat hadiah cam ni mesti u alls teruja kn..dah la hadiah handmade gitu,design plak special n cute2 je..ada tulis nama korang n pasangan plak kn..konfem org lain xleh nk curi kan...hehe
pastu plak kan,bantal ni bleh jgk dijadikan props untuk ambik gambar wedding outdoor korang..
konfem gambar wedding korang tambah2 gojes gitu..hek3...

layanzz..beberapa design ni ye..








agak2 ada yg berminat x?hehe..
k bye..

2 comments:

  1. salam ziarah..i nak follow u..jemputlah follow blog saya juga..

    ReplyDelete