Followers

Thursday, 12 January 2012

Key Chain Catalyst

Salam..
Happy thursday..hehe..
Hari ni nk cerita pasal keychain la plak..asyik cerita pasal bantal je kn..















Keychain ni diorder oleh kawan sy..ANIS..dia ni dealer produk catalyst.
CATALYST??apa tu..haa,klu nk thu lebih lanjut boleh la visit blog dia disini. kat situ nnt boleh la tahu dengan lebih lanjut tentang pelbagai jenis produk catalyst ni..kalu beli ngan dia,mst dapat murah-murah nya..hihihi


















Dia suruh buat keychain sebijik cam keychain bunga catalyst yang dia dapat tu..tp konfem la xkan dapat sebijik sama cam tu kan sbb sy guna kain felt..keychain yg dia dapat tu diperbuat dari kayu..tapi sekali pandang,mavam sama la jugak kan..kira ok la tu kan..hehehe
Kat bahagian belakang,sy jahit nama catalyst..















Dia order keychain ni untuk diberi kepada customer dia..so,apa lagi visit la blog dia n beli barang catalyst bnyk2,nnt dapat la keychain ni sbg free gift..
















Sebahagian keychain yg dah siap n dah di pack comel2 pun..hihi


So,kepada anda2 semua yg ada business sendiri & berniat untuk menghargai pelanggan anda dengan memberi free gift kat diorg,boleh la order ngan sy..request je nk design cam ne..Insyaallah sy penuhi permintaan anda..
Ok,bye..TQ


Material : Felt,Button,Fiber
Harga    : RM3.00/unit (kalu order bnyk2 harga boleh kurang lg)



Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : redrodescraft@gmail.com :: 

No comments:

Post a Comment