Followers

Monday, 9 January 2012

Bantal Baby plak..

Salam..
1st entry td dah cerita pasal bantal,yang ni pun nk crt pasal bantal lg..hehe
Tp yg ni lain..Ni bantal untuk baby..bukan bantal bucuk dah..



















Ha..ni la set bantal baby yg sy buat..comel kan??(hihi..xmalu puji diri sndr)
Bantal ni sy buat menggunakan kain flannel jgk. Plain flannel + printed flannel..Dalam nya disumbat fiber.Memang sesuai untuk baby la sbb xkeras pun.Gebu2 gitu..hehe
















Set bantal baby ni adalah kepunyaan IZZ HAFIY..mmg dah terang-terangkn nama dia tertampal kt bantal tu..hehe.ni sy buat sbg present kt my bff yg baru bersalin bulan Nov hari 2..

So,sapa2 yang berminat nk dapatkan bantal cam ni untuk bg present kt anak kawan or untuk ank sendiri boleh la tempah ngan sy..boleh customize nk deco apa kt bantal tu..murah je ok..RM35/set..
ha,murah kn..mana nk dapat ngan harga murah cam tu kat kedai lain..tp ngan sy boleh..hehehe..
ok,TQ..Bye

Material : Flannel
Harga    : RM35/set



Untuk tempahan 
:: Wan - 019-6134478 ::
:: emel : atieyahcreative@gmail.com :: 

No comments:

Post a Comment